Τρίτη 28 Αυγούστου 2007

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ...

Την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και με τους ενθουσιώδεις φιλάθλους της Λάρισας, είχε σήμερα ο Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο.

Ο επιθετικός από την Ακτη Ελεφαντοστού, που αποκτήθηκε πριν από 24 ώρες από τους κυπελλούχους Ελλάδας, προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα δίνοντας κάποια δείγματα γραφής των ικανοτήτων του, παρουσία περίπου 400 οπαδών της ΑΕΛ που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Μάλιστα, ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της προπόνησης δήλωσε πως τον υπολογίζει κανονικά για τον πρώτο αγώνα της περιόδου, που πιθανότατα θα γίνει την Κυριακή εναντίον του Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Μπακαγιόκο θα βρίσκεται, λοιπόν, στην αποστολή της Λάρισας, από την οποία θα απουσιάσει μόνο ο τιμωρημένος Βενετίδης.

Με την απόκτηση του 31χρονου άσου, κλείνουν οι μεταγραφές για την τρέχουσα περίοδο. Η κυπελλούχος Ελλάδας απέκτησε 10 νέους ποδοσφαιριστές, έφυγαν επίσης 10, ενώ πέτυχε να μειώσει σημαντικά το μέσο όρο ηλικίας, κάτι το οποίο αποτελούσε στόχο του Δώνη στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Αυτή τη στιγμή, το ρόστερ της ΑΕΛ απαρτίζεται από 31 (συμπεριλαμβανομένου του τέταρτου τερματοφύλακα, Ηλία Μακρή) παίκτες, ηλικίας 25,4 ετών κατά μέσο όρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: