Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

LATEST NEWS FROM TRIPOLITSA


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ ... 4 - 0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ... 3 - 1


Πραγματοποιώντας ικανοποιητική εμφάνιση, ο Αστέρας κέρδισε με 4-0 το Λεωνίδιο σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στην Τρίπολη. Ανεβάζοντας την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργώντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ο Αστέρας κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας την Καλαμάτα με 3-1.


Τα τέρματα σημείωσαν ο Ζουντί στο 32’ και στο 56’ με κοντινά πλασέ, ο Μπολμποτσάν στο 50’ με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και ο Αποστολίδης στο 59’ με σουτ, αφού πρώτα προηγήθηκε άριστη συνεργασία και συνδυασμός των τριών νεαρών Τροίρη-Μπολμποτσάν-Αποστολίδη.

Ο Αστέρας είχε και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο σε κεφαλιές των Πουρτουλίδη, Ζουντί.

Αστέρας: Αμπάρης (67’ Λυμπερόπουλος), Οφρυδόπουλος, Ψωμάς (57’ Αποστολίδης), Χατζόπουλος, Μασάρα, Μαρτίνα, Ζουντί, Παντελιάδης (46’ Τροίρης), Καλί (46’ Μπολμποτσάν), Κανακούδης, Πουρτουλίδης, ενώ έπαιξαν ακόμα οι νεαροί Καπόγιαννης, Αρδάμης.

Φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο
Αστέρας-Καλαμάτα 3-1

Ανεβάζοντας την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργώντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ο Αστέρας κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας την Καλαμάτα με 3-1.

Οι δύο ομάδες σημείωσαν από ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο Αστέρας και Καλαμάτα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21’ με τον Καούνο με κοντινό πλασέ εκμεταλλευόμενος την κόντρα στο σώμα του Μασάντο στο σουτ του Μιλόσκοβιτς.

Ο Αστέρας ισοφάρισε στο 40’ με προβολή του Φιλομένο, που εκμεταλλεύτηκε με τη σειρά του τη σέντρα-σουτ του Ροτζέριο. Ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 8ο λεπτό, όταν μετά από φάουλ του Ζεάν, ο Μασάντο έπιασε κεφαλιά, αναγκάζοντας τον Καλομοίρη να πέσει θεαματικά στη γωνία του και να απεκρούσει θεαματικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας σημείωσε δύο τέρματα, ενώ είχε και ένα δοκάρι στις επιθετικές του προσπάθειες. Στο 59’ μετά από σέντρα του Μιλάνο από δεξιά, ο Φλάβιο με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στο σκορ (2-1).

Το τρίτο γκολ σημείωσε ο Ζεάν στο 83ο λεπτό, που εκμεταλλεύθηκε την ασθενή απέκρουση του Μουκέα στην κεφαλιά του Φιλομένο και με κοντινό πλασέ δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.Στο 73΄και μετά από σέντρα του Μιλάνο, ο Ιωάννου με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι.

Αστέρας: Συμεωνίδης (69’ Αναστασόπουλος), Μασάντο, Φλάβιο, Ζεάν, Μοσχογιάννης, Λαζαρίδης, Λαδάκης (85’ Λαδάκης), Ροτζέριο (85’ Αποστολίδης), Μιλάνο (85’ Μπολμποτσάν), Ιωάννου, Φιλομένο.
Καλαμάτα: Καλομοίρης, Κανωτίδης, Πλάτανος, Μπρυλάκης, Κούνιτσεκ, Κατσόγλου, Κωνσταντινίδης, Χατζής, Ράσιτς, Καούνος, Μιλόσκοβιτς, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Μουκέας, Γουάλας, Μαουρίτσιο, Τζήφας, Καπράνας, Παπαιωάννου, Αριτζής, Τέας, Μπόλος, Μπαρουτσάκης, Δέδες, Αμπεριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: