Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

NEOI ΠΑΙΚΤΕΣ ... & ... ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ


Η ΑΕΛ σε συνεργασία με την DIADORA παρουσίασε τη νέα της φανέλα σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση:

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν χθες οι παίκτες της ΑΕΛ όπως και όσοι φίλαθλοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων και της καινούργιας φανέλας της Κυπελλούχου Ελλάδας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο από τον τελικό του Πανθεσσαλικού σταδίου, όπου η «βασίλισσα» στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας.

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Βασιλάκου προλόγισε τον Κώστα Πηλαδάκη και τον Άρη Φόρνη (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της DIADORA) που σχολίασε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που η DIADORA συνεργάζεται με την ΑΕΛ. Είχε συμβεί και το 1983, με την ομάδα να κατακτά λίγο αργότερα το πρώτο κύπελλο της ιστορίας της. Ελπίζουμε από εδώ και πέρα να κατακτήσει μαζί με την ομάδα και άλλους τίτλους».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΑΕΛ επισήμανε : «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα με προσφωνείτε σαν καλεσμένο, μετά από τέσσερα χρόνια. Παίρνω το λόγο σαν οικοδεσπότης. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν έχει χαρεί αυτή η πόλη το κύπελλο που κατακτήσαμε πανάξια πέρσι. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε κυπελλούχοι Ελλάδας».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες της ΑΕΛ. Η πρώτη είναι η άσπρη, η δεύτερη η βυσσινί και η τρίτη η πορτοκαλί. Όση ώρα διαρκούσε αυτό, εκτοξεύονταν πυροτεχνήματα και το σκηνικό ήταν άκρως φαντασμαγορικό.

Κατόπιν, ένα-ένα, τα νέα αποκτήματα ανέβηκαν κατά σειρά στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα. Ηλίας Κώτσιος, Ηλίας Κυριακίδης, Φακούντο Πάρα, Αλέξανδρος Βεργώνης, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Μαρτσέλο Σαρμιέντο, Ματίας Ιγκλέσιας, Τόνι Μουνιόθ και Μιχάλης Μπουκουβάλας. Η παρουσίαση του κάθε παίκτη έγινε με τη συνοδεία ενός βίντεο με στιγμές από την καριέρα του.

Πηγή: aelnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: