Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

Το επόμενο Σαββατοκύριακο (01-02/09) αναμένεται να διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία αναβλήθηκε λόγω της φωτιάς που καίει τις τελευταίες δύο μέρες σχεδόν όλη την Ελλάδα. Οι άνθρωποι της Superleague σκέφτονται να αφήσουν ίδιες τις μέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων αλλά απορρίπτουν εντελώς την πιθανότητα να αλλάξουν τη σειρά των αγωνιστικών.

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση που συνεχίσει η φωτιά να είναι ανεξέλεγκτη και τις επόμενες μέρες και να σκορπά πανικό στο διάβα της, η διοργανώτρια αρχή θα αναβάλει ξανά την αγωνιστική για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (08-09/09).

Σε αυτό το ενδεχόμενο όμως πάλι δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα, καθώς τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής μας για τα προκριματικά του EURO 2008 και συνάμα η βουλευτικές εκλογές και έτσι το πρωτάθλημα θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Συν τοις άλλοις, για μην υπάρχει πρόβλημα και στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, λόγω ότι διανύουμε χρονιά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Superleague σκέφτεται να εντάσσει στο πρόγραμμά της ακόμα δύο αγωνιστικές, στις 29 Δεκεμβρίου και στις 30 Ιανουαρίου.

Ακόμα, υπάρχει περίπτωση να αναβληθούν και οι αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι για την προσεχή Τρίτη ως την Πέμπτη. Η σχετική απόφαση θα παρθεί από την ΕΠΟ την Δευτέρα (27/09).

Δεν υπάρχουν σχόλια: