Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

ΛΥΡΑΚΗΣ: 16.000 εισιτήρια με την Μπλάκμπερν


Ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ μίλησε στον Σούπερ Σπορ FM Λάρισας και στάθηκε ιδιαίτερα στις αναμετρήσεις με την Μπλάκμπερν, λύνοντας πολλές απορίες των φιλάθλων.

"Ρώτησαν πολλά πράγματα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο θέλουν να είναι όλα πανέτοιμα, ρωτούσαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια" είπε για τους υπεύθυνους της αγγλικής ομάδας που βρέθηκαν στην Λάρισα.

"Έχουν έρθει άνθρωποι από την ΟΥΕΦΑ και έχουν επιθεωρήσει το γήπεδο" είπε για το Αλκαζάρ και συμπλήρωσε για την διοίκηση του ΕΑΚΛ πως το τελευταίο διάστημα αργοπόρησαν και πως δεν έτρεξαν κάποιες ενέργειες που έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί νωρίτερα, λέγοντας: "η ΑΕΛ τρέχει με ρυθμούς Ferrari και όχι με ρυθμούς Mini Cooper!!!. Πάντως όσον αφορά τα παιχνίδια κυπέλλου είπε πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα."

Αίσθηση προκάλεσε ο κ. Λυράκης με τον αριθμό εισιτηρίων που σκοπεύουν να ζητήσουν.

"Για τον αριθμό που μπορούμε να πάρουμε στον επαναληπτικό έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε μέχρι και 7.500 εισιτήρια μιας και τόσο είναι η χωρητικότητα του πετάλου που θα μπουν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ".

Παράλληλα, τόνισε πως από το τηλεοπτικό κανάλι που θα πάρει τα δικαιώματα του παιχνιδιού στην Αγγλία θα καθοριστεί και η ώρα έναρξης του ματς.

Τέλος για τα εισιτήρια του πρώτου παιχνιδιού υπογράμμισε:

"Οι τιμές για τον πρώτο αγώνα θα είναι 70, 50, 35 και 20 ευρώ, επίσης είμαστε η μοναδική Ελληνική ομάδα που με το διαρκείας κάποιος μπορεί να δει και τα Ευρωπαϊκα παιχνίδια σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες που μετέχουν στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ" ενώ τόνισε πως θα εκδοθούν περίπου 16.000 εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: