Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

ΜΑΡΚ ΧΙΟΥΖ: "ΚΟΥΠΑ"

Έπειτα από τρία χρόνια στον πάγκο της Μπλάκμπερν, ο Μαρκ Χιουζ πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση ενός Κυπέλλου, δίχως ν' αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό να είναι το ΟΥΕΦΑ.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γ. θεωρεί την φετινή διοργάνωση μια μεγάλη πρόκληση: "Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά σαφώς και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο, αν αναλογιστούμε ποιες ομάδες λαμβάνουν μέρος σ' αυτό. Υπάρχουν κορυφαίοι σύλλογοι, όπως Η Μπάγερν Μονάχου, η οποία δεν προκρίθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε μιλάμε για μια διοργάνωση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ίσως είναι πιο δύσκολο από την περασμένη σεζόν, όταν αποκλειστήκαμε από την Λεβερκούζεν στη φάση των "32". Πάντως θέλουμε να πάμε καλύτερα"
Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό, ο τεχνικός των "ρόδων" τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη ν' ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των φιλάθλων της: "Ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν είναι να κερδίσουμε κάτι φέτος. Πλέον αρκετός κόσμος μας θεωρεί μία από τις καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας, ένας χαρακτηρισμός που πρέπει να συνηθίσουμε και που ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Οι οπαδοί πιστεύουν ότι έχουμε ελπίδες να νικήσουμε μεγάλους αντιπάλους και να κατακτήσουμε κάποιο Κύπελλο. Δεν θέλω να αεροβατούμε, αλλά έχω την αίσθησηότι με αυτούς τους παίκτες που έχω στην διάθεσή μου μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω".

Ο Χιουζ πιστεύει ότι η τωρινή ομάδα της Μπλάκμπερν είναι η πληρέστερη που είχε ποτέ: "Έχουμε βάθος στον πάγκο και για πρώτη φορά μπορώ να αλλάζω πρόσωπα στην ενδεκάδα και να κάνουμε ροτέϊσον".

Δεν υπάρχουν σχόλια: