Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΕΝΤΕΡΣΕΝ: "ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ"

Δεν φαίνεται να υπολογίζουν πολύ την Λάρισα οι παίκτες της Μπλάκμπερν, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τις δηλώσεις του Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν. Ο Νορβηγός άσος, μιλώντας για την περιπέτεια του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη για την ομάδα του, τονίζοντας ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για να φτάσουν μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου. Όσο για την Λάρισα;

Ο αριστερός χαφ των Αγγλων την χαρακτήρισε καλή ομάδα, υπογραμμίζοντας πάντως ότι δεν γνωρίζει πολλά για αυτήν. «Πρέπει πάντως να πάμε βήμα-βήμα και ελπίζουμε να φτάσουμε μακριά. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό, αλλά μπορούμε να πετύχουμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του Πέντερσεν, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο UEFA. Πήραμε ισοπαλίες απέναντι σε Αρσεναλ και Τσέλσι για το πρωτάθλημα, επομένως γιατί να μην τα καταφέρουμε απέναντι και σε άλλες ομάδες».

Σχετικά με το ματς κόντρα στους «βυσσινί» του Γιώργου Δώνη, ο Νορβηγός υπογράμμισε ότι η ζέστη θα είναι αρνητικός παράγοντας για αυτούς, ενώ τόνισε ότι οδηγός θα είναι τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της Μπλάκμπερν. «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι της Πέμπτης και για νέες προκλήσεις. Η Ελλάδα είναι μακριά, αλλά θέλουμε να τα πάμε καλά και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες, γιατί το ματς με τη Λάρισα είναι σημαντικό για μας. Μέχρι στιγμής πήγαμε καλά φέτος στους εκτός έδρας αγώνες μας για την Ευρώπη και εξασφαλίσαμε προβάδισμα για τους επαναληπτικούς στην έδρα μας. Δεν ξέρουμε πολλά για την αντίπαλό μας, αλλά μέχρι τη σέντρα αυτό θα αλλάξει. Σίγουρα πάντως πρόκειται για μία καλή ομάδα, θα έχει ζέστη και το έργο μας θα είναι δύσκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: