Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

ΦΡΙΝΤΕΛ: "ΦΤΗΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ"

Το «χαστούκι» που δέχτηκε η Μπλάκμπερν από τη Λάρισα ήταν πολύ ηχηρό, αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε να γευτεί την πίκρα της ήττας από τις 15 του περασμένου Απρίλη (ήταν για 15 συνεχόμενα ματς αήττητη). Ο γκολκίπερ των Ρόβερς, Μπραντ Φρίντελ, ένιωθε πάντως ανακουφισμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δέχτηκε μόνο δύο γκολ: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ήμασταν τυχεροί που δεν χάσαμε με βαρύ σκορ».

Για τον προπονητή της Μπλάκμπερν, Μαρκ Χιουζ, η απόδοση της ομάδας του αποτελεί μυστήριο. «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί παίξαμε έτσι» είπε και προσπάθησε να ασχοληθεί με το σημερινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα κόντρα στην Πόρτσμουθ.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο τραυματισμός του αρχηγού και κεντρικού αμυντικού της αγγλικής ομάδας Ράιαν Νέλσεν ήταν τελικά σοβαρός και θα τον αφήσει εκτός δράσης για ένα μήνα (χάνει δηλαδή τη ρεβάνς).

Ο Τύπος
Για εκτροχιασμό της Μπλάκμπερν και εφιαλτικό απόγευμα των παικτών της στον Βόλο έγραψε η εφημερίδα «Sun», με τον απεσταλμένο της Μάρτιν Μπλάκμπερν να χαρακτηρίζει ως κορυφαίο του αγώνα τον Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο (τον βαθμολόγησε με 8). Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα μέσα ανέφεραν ότι οι Ρόβερς γλίτωσαν από διάλυση, ενώ σε περίοπτη θέση ήταν και η δήλωση του Χιουζ περί μυστήριας ήττας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: