Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

Ο """ΚΟΡΑΚΑΣ""" ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ....



Όλα τα λεφτά...

Αναμφίβολα το γκολ του Λουτσιάνο, το οποίο μάλλον δεν θα έχουμε ποτέ την ευκαιρία να... ξαναδούμε στα ελληνικά γήπεδα (αν και ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το ελληνικό πρωτάθλημα). Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος είχε κερδίσει φάουλ αριστερά έξω από την περιοχή της Λάρισας, με τους τους Λουτσιάνο και Σίριο να φαίνεται πως είναι έτοιμοι να κάνουν κάποια κομπίνα κατά την εκτέλεση φάουλ.

Ο Σίριο πήρε φόρα, πέρασε πάνω από τη στημένη μπάλα χωρίς όμως να την "πατήσει" για τον Βραζιλιάνο ή ακόμα και την ακουμπήσει. Το γεγονός αυτό δεν... πτόησε καθόλου τον Λουτσιάνο, ο οποίος πήρε τη μπάλα, έτρεξε παράλληλα προς τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και με ένα σουτ δυναμίτη, την ώρα που οι μισοί παίκτες της Λάρισας διαμαρτύρονταν έντονα με τις κινήσεις των χεριών τους στον διαιτητή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Κοτσόλη.

Ο διαιτητής Ζολώτας κατακύρωσε το γκολ, και έτσι ένα από τα πιο παράξενα τέρματα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν γεγονός.


Ας ξεχάσουμε καλύτερα...

Την κατακύρωση του γκολ του Λουτσιάνο από τον διαιτητή Ζολότα. Χωρίς να έχει αλλάξει πάσα με κανέναν, ο Βραζιλιάνος άσος του Ατρομήτου πήρε μόνος του τη μπάλα, και αφού πέρασε έναν δύο παίκτες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη, εν μέσω έξαλλων διαμαρτυριών για τους φιλοξενουμένους. Πολύ μεγάλος διαιτητικό λάθος, το οποίο "τελείωσε" ουσιαστικά το ματς, καθώς το 2-0 ήταν "απαγορευτικό" για τη Λάρισα προκειμένου να κυνηγήσει έστω τον έναν βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: