Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

ΜΑΡΚ ΧΙΟΥΖ: "ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ"

Ο προπονητής της Μπλάκμπερν, Μαρκ Χιούζ, στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα της Μπλάκμπερν με την Λάρισα (18:00, ΝΕΤ) είπε ότι γνωρίζει τους Μπακαγιόκο και Νταμπίζα από το ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδας και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει να προχωρήσει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ κάτι το οποίο έχει τη δυνατότητα να το κάνει ποντάροντας στην καλή ψυχολογία (ελέω των 15 αγώνων που είναι αήττητη).

«Έχουμε αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή. Είμαστε 15 ματς αήττητοι, έχουμε ήδη παίξει πέντε ματς στο πρωτάθλημα. Ήταν πολύ δύσκολο να μαζέψουμε πληροφορίες για τη Λάρισα, αλλά ξέρουμε κάποιους παίκτες, όπως τον Μπακαγιόκο και τον Νταμπίζα.

Σεβόμαστε τη Λάρισα, που κατέκτησε το Κύπελλο πριν από λίγους μήνες, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε στο UEFA.
Από την εμπειρία μας ξέρουμε ότι οι ελληνικές ομάδες έχουν πάθος και ενθουσιώδες κοινό. Η ομάδα μας εκ των πραγμάτων δεν θα μπορεί να είναι ίδια λόγω της απουσίας του Σάμπα.

Ωστόσο δεν θα ρισκάρουμε με πολλές αλλαγές γιατί θέλουμε οπωσδήποτε να προχωρήσουμε στον θεσμό. Έχουμε πολλά κίνητρα, όπως για παράδειγμα ότι παραμένουμε αήττητοι για 15 αγώνες. Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς και το περιμένουμε με ανυπομονησία. Δεν θεωρώ ότι η πρόκριση θα κριθεί αύριο
» τόνισε ο Ουαλός τεχνικός της αυριανής αντιπάλου της ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: