Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"

Όταν δεν ακυρώνεται κατά της ομάδας σου ένα τέρμα όπως αυτό του Λουτσιάνο στον Σαββατιάτικο παιχνίδι του Ατρομήτου με την Λάρισα είναι αδύνατο να μην εμφανιστείς εκνευρισμένος στην συνέντευξη Τύπου που ακολουθεί του αγώνα. Κάπως έτσι εμφανίσθηκε και ο τεχνικός της ΑΕΛ που δεν ήταν σύμφωνος με την απόφαση του διαιτητή να κατακυρώσει το δεύτερο γκολ της ομάδας του Περιστερίου.

Ο νεαρός Έλληνας προπονητής όπως τόνισε μετά την λήξη της αναμέτρησης νιώθει απογοητευμένος από το επίπεδο του ελληνικού Πρωταθλήματος, ενώ έδωσε υπόσχεση στους φίλους της Λάρισας πως την Πέμπτη η ομάδα του στον επαναληπτικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με την Μπλάκμπερν στο "Ίγουντ Παρκ", θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις για την πρόκριση.


"Υπόσχομαι στους έλληνες φιλάθλους και ιδιαίτερα στους φιλάθλους της ΑΕΛ πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση στο ματς με την Μπλάκμπερν, η οποία είναι μια ομάδα που μετέχει σε ένα σπουδαίο και αξιοκρατικό πρωτάθλημα, όχι σαν αυτό στο οποίο αγωνιζόμαστε εμείς. Εμείς εδώ μπορεί να κάνουμε χίλιες ώρες δουλειάς αλλά ...κάποιοι δεν μας επιτρέπουν να δείχνουμε αυτά πάνω στα οποία δουλεύουμε. Είμαι περήφανος για την ΑΕΛ αλλά δεν είμαι περήφανος που υπηρετώ το ελληνικό ποδόσφαιρο", τόνισε ο Δώνης.

Από την πλευρά του ο Αργεντίνος συνάδελφος του, Γκιγιέρμο Όγιος, είπε πως το τέρμα του Λουτσιάνο είναι μία... "κομπίνα" που είναι δουλεμένη στις προπονήσεις της ομάδας. "Αυτό που έγινε στη φάση του δεύτερου γκολ είναι κάτι που δουλεύουμε στην προπόνηση. Ηταν απλά ένα φάουλ. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περισσότερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: