Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ "ΝΗΣΙ"

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει από την Πέμπτη το βράδυ η Λάρισα, με τους φιλάθλους της ΑΕΛ να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την νίκη της ομάδας τους επί της Μπλάκμπερν. Στις τάξεις των οπαδών επικρατεί ξεσηκωμός και όλοι πλέον σκέφτονται την επαναληπτική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου.

Οι "βυσσινί" ετοιμάζουν "απόβαση στο Μπλάκμπερν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως 1.500 οπαδοί της ΑΕΛ θα βρεθούν στο Ίγουντ Παρκ, προσδοκώντας να το μετατρέψουν από αφιλόξενη έδρα σε "σπίτι" τους. Ήδη το τσάρτερ που θα μεταφέρει την αποστολή της ΑΕΛ έχει γεμίσει, ενώ έχουν γίνει κρατήσεις και σε άλλα δυο τσάρτερ που θα αναχωρήσουν επίσης από την Αγχίαλο (το ένα κλεισμένο από οπαδούς και το άλλο από ταξιδιωτικό πρακτορείο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα διοργανώσουν εκδρομές και άλλα πρακτορεία που δραστηριοποιούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ικανοποιώντας όλα τα γούστα , καθώς πέρα από αυθημερόν μετακινήσεις θα υπάρξουν τόσο διήμερες όσο και τριήμερες εκδρομές.

Πάντως δεν είναι λίγοι οι "βυσσινί" φίλαθλοι που ετοιμάζονται να μεταβούν στο Μπλάκμπερν οδικώς, με τους "Μονστερς" να έχουν ήδη κλείσει 5ήμερη εκδρομή με λεωφορείο. Συγκεκριμένα, θα αναχωρήσουν οδικώς την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, ξεκινώντας το ταξίδι της επιστροφής τους με τη λήξη της αναμέτρησης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Valte kai enan allon pou petaei apo to Detroit!!

Forza AEL!