Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2007

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ "ΠΥΡΓΟ" ΤΗΣ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κρίστοφερ Σαμπά στο κεφάλι, ο οποίος πιθανότατα θα αφήσει τον Γάλλο αμυντικό εκτός από τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΛ για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, επισκίασε εν μέρει το σπουδαίο 0-0 που απέσπασε η Μπλάκμπερν από την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Την ημέρα κατά την οποία ο Μαρκ Χιουζ συμπλήρωνε τρία χρόνια στο πάγκο των "ροβερς", η ευρω-αντίπαλος των "βυσσινί" στάθηκε άψογα στον αμυντικό τομέα, παρέμεινε αήττητη στην φετινή περίοδο και συμπλήρωσε 15 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να γευτεί την πικρή γεύση της ήττας.

Ο Μαρκ Χιουζ σχολιάζοντας τον τραυματισμό του Κρίστοφερ Σαμπά ευχήθηκε να είναι απλώς ένα χτύπημα και να χρειάζεται μόνο λίγες μέρες για να συνέλθει. Ο Γάλλος αμυντικός τραυματίστηκε στο 85', όταν έπειτα από εκπληκτική εξ επαφής απόκρουση του Μπραντ Φρίντελ σε κεφαλιά του Σεφτσένκο, ο Σαμπά έδιωξε την μπάλα με κεφαλιά από το έδαφος και ο ουκρανός επιθετικός στην προσπάθειά του να σουτάρει τον χτύπησε δυνατά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο "πύργος" της Μπλάκμπερν ν' αποχωρήσει από το γήπεδο με φορείο και φορώντας κολάρο..

Παρά τις καθησυχαστικές δηλώσεις του Χιουζ για τον τραυματισμό του Σαμπά, ο παίκτης μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείου του Λονδίνου για να υποβληθεί σε μια σειρά απο ιατρικές εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: