Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Η ώρα για την πρώτη πρόκληση στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου της Λάρισας (όσον αφορά το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ), έφτασε. Στις 5 Οκτωβρίου του 1988 η ΑΕΛ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ελβετικής Ξαμάξ και να προκριθεί, καθώς «προδόθηκε» στη διαδικασία των πέναλτι. Αύριο στις 18:00 (ΝΕΤ) κόντρα στην πανίσχυρη Μπλάκμπερν έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει το όνειρο.

Στην ΑΕΛ που θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, θεωρούν πως ο Ρόκε Σάντα Κρουζ είναι ο παίκτης-«κλειδί» στην επιθετική λειτουργία της Μπλάκμπερν και έχουν ετοιμάσει ιδιαίτερη «μεταχείριση» στον διεθνή Παραγουανό επιθετικό που πέρσι φορούσε την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Όσον αφορά το γενικό αγωνιστικό πλάνο των «βυσσινί» για την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, το σύνθημα είναι ένα: «Κλέψιμο και γρήγορη επίθεση»...

Όσον αφορά την κίνηση των εισιτηρίων, κάθε μέρα που περνάει είναι αυξανόμενη και οι πλέον αισιόδοξοι οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναφέρουν ότι δεν θα μείνει απούλητο ούτε ένα εισιτήριο.

Μόνο οι τραυματίες Βενετίδης και Κώτσιος δεν ακολούθησαν την αποστολή της Λάρισας στην Πορταριά Πηλίου. Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε και τους 24 υγιείς παίκτες που έχει στη διάθεσή του και οι οποίοι είναι οι: Κοτσόλης, Κηπουρός, Νταμπίζας, Βενέτης, Φέρστερ, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Γκίκας, Φωτάκης, Μπαχράμης, Σαρμιέντο, Αλεξάνδρου, Βεργώνης, Ιγκλέσιας, Πούτας, Λαμπρόπουλος, Καλαντζής, Κλέιτον, Πάρα, Μουνιόθ, Κόζλεϊ και Μπακαγιόκο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TO 88 ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΟΥΕΦΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ