Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: ΦΑΒΟΡΙ Η ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Την αντίπαλο της ΑΕΛ στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA, Μπλάκπερν, κατασκόπευσε το Σάββατο ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός των "βυσσινί" επιθυμώντας να έχει μια πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη άποψη για τα δυναμικό των Άγγλων ταξίδεψε στο Λονδίνο και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τη Τσέλσι, η οποία έληξε χωρίς τέρματα-ακυρώθηκε κανονικό γκολ των γηπεδούχων.

Αυτό όμως που ενδιέφερε τον 37χρονο προπονητή ήταν η Μπλάκμπερν και όχι ο διαιτητής. Από όσα είδε ο Δώνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως η αγγλική ομάδα, στα εκτός έδρας ματς, κινείται περισσότερο για την εξασφάλιση του μηδέν στα μετόπισθεν (με τον Φρίντελ φύλακα-άγγελο) και προσπαθεί με αντεπιθέσεις να πάρει κάτι καλό. Ανάλογα δεν αποκλείεται να παίξει στο Πανθεσσαλικό, οπότε η ΑΕΛ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα τις παρουσιαστούν.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό τύπο ανέφερε:«Είμαι ευτυχής που θα αντιμετωπίσω ένα σύλλογο που με βοήθησε σημαντικά στην καριέρα μου τόσο ως παίκτη όσο και ως προπονητή. Περιμένω με αγωνία τον πρώτο αγώνα, ωστόσο γνωρίζω ότι η Μπλάκμπερν είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερσιπ και ως εκ τούτου οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, η Λάρισα είναι μία ανερχόμενη ομάδα».

Βέβαια το ταξίδι του Δώνη στο Λονδίνο δεν διήρκησε πολύ. Την Κυριακή ο νεαρός τεχνικός άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ενώ το απόγευμα προπόνησε κανονικά τους ποδοσφαιριστές, καθώς χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Μάλιστα η αποστολή της θεσσαλικής ομάδας θα αποσυρθεί από την Τρίτη σε ξενοδοχείο της Πορταριάς προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να αποφορτιστούν από ενδεχόμενη πίεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: