Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΓΚΟΖΗΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ

"Η ΑΕΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ"

Για το παιχνίδι με την Μπλάκμπερν πήραμε την άποψη των πρώτων σκόρερ της Α.Ε.Λ. τα τελευταία δύο χρόνια, του Θωμά Κυπαρίσση (με επτά γκολ) και του Άγγελου Διγκόζη (έξι τέρματα).

O Θωμάς Κυπαρίσσης μας είπε:

«Είναι μεγάλη στιγμή για την Α.Ε.Λ. η επιστροφή της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Μπλάκμπερν είναι μια αγγλική ομάδα που πάντα τερματίζει από τη μέση και πάνω της βαθμολογίας σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι η πρεμιερσίπ.
Η Α.Ε.Λ. είναι το αουτσάιντερ στις μάχες με την Μπλάκμπερν αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Το ποδόσφαιρο είναι αγαπητό άθλημα γιατί σε αυτό μπορούν και συμβαίνουν εκπλήξεις. Αν οι παίκτες της λαρισινής ομάδας παίξουν με προσοχή και πειθαρχημένα τότε θα καταφέρουν να προκριθούν».

Ο Άγγελος Διγκόζης ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας με το απόλυτο στις εκτελέσεις των πέναλτι (έξι στα έξι) μας είπε:

«Η Α.Ε.Λ. δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με αντίπαλο την Μπλάκμπερν. Το Πανθεσσαλικό είμαι βέβαιος ότι την Πέμπτη θα θυμίζει... Αλκαζάρ, αφού η Α.Ε.Λ. έχει τους πιο φανατικούς φιλάθλους. Νομίζω ότι θα περάσει η λαρισινή ομάδα και οι φίλαθλοι θα πανηγυρίσουν μια μεγάλη πρόκριση. Το άγχος θα το έχει η αγγλική ομάδα και όχι η Α.Ε.Λ. Αυτό που έχουν παρατηρήσει μέχρι τώρα είναι ότι η Μπλάκμπερν δεν μπορεί να... «σκοτώσει» τον αντίπαλό της».

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια: