Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΕΝΤΕΡΣΕΝ: "ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ"

«Φύλα τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά» λέει ο σοφός μας λαός, κάτι που φαίνεται να συμμερίζεται απόλυτα και ο Γκάμστ Πέντερσεν. Σε δηλώσεις του στο sportlarissa.gr, ο Νορβηγός αριστερός εξτρέμ της Μπλάκμπερν αναφέρθηκε στους ερχόμενους αγώνες της ομάδας του με την Λάρισα, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ουέφα τονίζοντας μεταξύ άλλων πως… «Αυτοί οι αγώνες κρύβουν πάρα πολλές παγίδες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέντερσεν

«Αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε αγώνας απέναντι σε ελληνική ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολος. Το ίδιο πιστεύω ότι θα είναι και οι αναμετρήσεις με την ΑΕΛ. Η ΑΕΛ μπορεί να μην είναι καμία φημισμένη ομάδα της χώρας σας όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ αλλά είμαι σίγουρος ότι και αυτή είναι πολύ καλή ομάδα» δήλωσε ο 26χρονος άσος και συνέχισε αναφερόμενος στην επιστροφή του Γιώργου Δώνη στο «Ίγουντ Πάρκ»: «Για να είμαι ειλικρινής δεν τον ξέρω τον προπονητή της ΑΕΛ, αφού αγωνιζόταν πολλά χρόνια πιο πριν στην ομάδα».

Σε ερώτηση για το ποια ομάδα νομίζει ότι θα περάσει στην επόμενη φάση, εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιφυλακτικός: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε το παρ ολίγο περσινό μας πάθημα από τη Σάλτσμπουργκ (2-2, 2-0). Αυτοί οι αγώνες κρύβουν πάρα πολλές παγίδες και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί για να προκριθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: