Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ

«Α.Ε.Λ. μπορείς, μπορείς να προκριθείς»… Αυτό το σύνθημα δόνησε την ατμόσφαιρα στο Αλκαζάρ μετά την επιβλητική (έστω και σε φιλικό) νίκη της Λάρισας επί του ΟΦΗ με 4-0. Η πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρώτης μάχης του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με την Μπλάκμπερν (20/9) θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη και η ψυχολογία των «βυσσινί» έχει εκτοξευθεί.

Ο Δώνης και οι παίκτες του, πάντως, εμφανίζονται προσγειωμένοι, γνωρίζοντας ότι το έργο τους απέναντι στους «ρόβερς» μόνο εύκολο δεν είναι. Ωστόσο, η εμφάνιση των Κυπελλούχων Ελλάδας κόντρα στους Κρητικούς αφήνει υποσχέσεις και άπαντες είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης, μπορούν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πέρα από την δεδομένη πλέον απουσία του Ηλία Κώτσιου, ο Στέλιος Βενετίδης δείχνει να συνέρχεται από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ οι πιθανότητες να είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στην Μπλάκμπερν είναι μοιρασμένες. Στις προπονήσεις επέστρεψαν και οι Γιώργος Γκαλίτσιος, Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Μουνιόθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: