Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ"

Δεν επηρεάζεται η Λάρισα από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Βέροια, εν όψει μάλιστα των εκτός έδρας αγώνων με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και με την Μπλάκμπερν στη ρεβάνς του 2-0 του Πανθεσσαλικού.

Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιώργος Δώνης, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, χωρίς βεβαίως να παραγνωρίζει το τι έφταιξε ή ότι «κλείνει» τα μάτια του στην άσχημη εμφάνιση των παικτών του.

«Δεν επηρεαζόμαστε από μια κακή εμφάνιση. Κόντρα στον Ατρόμητο θα μπούμε να παίξουμε με το ίδιο πνεύμα, την ίδια διάθεση και τον ίδιο ενθουσιασμό όπως κόντρα στη Μπλάκμπερν» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του και πρόσθεσε: «Αν κόντρα στη Βέροια δείχναμε το 40% της αγωνιστικής εικόνας που είχαμε στη χθεσινή (σ.σ.: προχθεσινή) προπόνηση, τότε θα κερδίζαμε σχετικά εύκολα. Αυτό που κρατάω και είναι κάτι που θα πρέπει να αλλάξουμε στο Αλκαζάρ είναι ότι ενώ ισοφαρίσαμε στο 47, λειτουργούσαμε λες και απέμεναν τρία λεπτά για να τελειώσει το ματς. Δείξαμε μεγάλη νευρικότητα στο παιχνίδι μας, αλλά θα το αλλάξουμε όταν ξαναπαίξουμε στο Αλκαζάρ με τον Λεβαδειακό».

«Θα το ξανακάνω»

Αναφερθείς στο rotation, ήτοι την αλλαγή 3-4 προσώπων στην 11άδα με τη Βέροια, μετά το ματς με τους «ρόβερς», ο Δώνης επισήμανε ότι «είναι μια πρακτική που ακολουθείται από όλες σχεδόν τις ομάδες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Να είστε σίγουροι ότι θα το ξανακάνω», ενώ υποστήριξε ότι «για την ΑΕΛ η μεγαλύτερη ευκαιρία για διάκριση είναι μέσα από το πρωτάθλημα».

Οσο για το τι προτιμάει, νίκη με τον Ατρόμητο ή πρόκριση στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ, ήταν διπλωματικός: «Θέλω επιτυχίες και στα δύο ματς. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξω, θα προτιμούσα την πρόκριση στους ομίλους. Ομως θα παίξουμε για τη νίκη στο Περιστέρι».

Ο Νταμπίζας έτρεξε μόνος του και χθες και η συμμετοχή του είναι 50%-50% εν όψει Ατρόμητου, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος στο «Ιγουντ Παρκ».

Προς 15 ευρώ τιμώνται τα εισιτήρια που παρέλαβε η ΑΕΛ για τη ρεβάνς με την Μπλάκμπερν, τα οποία διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Πηγή: goalday


Δεν υπάρχουν σχόλια: