Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ

Δεν θα είναι υπερβολικό να πούμε, ότι ολόκληρο το ιατρικό επιτελείο της Λάρισας έχει πέσει πάνω στο Νίκο Νταμπίζα, ώστε ο τελευταίος να είναι απόλυτα έτοιμος όχι μόνο για τη ρεβάνς με τη Μπλάκμπερν, αλλά και για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο αρχηγός των «βυσσινί» στο ματς του Περιστερίου, μέρα με τη μέρα αυξάνονται. Στη σημερινή προπόνηση ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε αρκετά έντονο ρυθμό. Από την άλλη ο Γιώργος Δώνης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι απόλυτα σοβαροί στο παιχνίδι που έρχεται.

Από εκεί και πέρα, οι Στέλιος Βενετίδης και Ηλίας Κώτσιος συνεχίζουν να προπονούνται σε διαφορετικό τέμπο και θα αποτελέσει έκπληξη εάν βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου. Το μεγάλο «στοίχημα» του Γιώργου Δώνη, είναι να έχει τους δύο παίκτες στη διάθεση του για το ματς του Κυπέλλου UEFA απέναντι στα «ρόδα».

Κατά τα άλλα, η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Με το μενού να περιλαμβάνει αρκετές ασκήσεις τακτικής και πολλά σουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: