Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ: "ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΔΩ"

Τρέλανε κόσμο η Λάρισα στο εντυπωσιακό 2-0 επί της Μπλάκμπερν στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, παρόλα αυτά ο Μπακαγιόκο πιστεύει ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Ο Ιβοριανός επιθετικός, σκόρερ του πρώτου γκολ της μεγάλης νίκης της Λάρισας, τόνισε παρόλα αυτά πως η Λάρισα έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

«Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι μας θεωρούν φαβορί μετά το 2-0, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να αγωνιστούμε με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Τώρα, όμως, κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής», τόνισε ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Λάρισας στο χθεσινό παιχνίδι.

Ο Μπακαγιόκο μιλώντας για τους λόγους που τον έφεραν στη Λάρισα, αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που συνάντησε στη θεσσαλική πόλη:
«Ήταν δύσκολη απόφαση για μένα να έρθω στην Ελλάδα. Αλλά από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι όλος ο κόσμος εδώ ήθελε πολύ να έρθω. Ο πρόεδρος, ο προπονητής», δήλωσε ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού επιθετικός.

Ο Ιμπραχίμα, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις Μονπελιέ, Εβερτον, Μαρσέιγ, Οσασούνα, Ιστρ, Λιβόρνο, έκανε ακόμη εγκωμιαστικά σχόλια για τους οπαδούς της ΑΕΛ:
«Οι οπαδοί μας είναι πολύ φανατικοί. Μου θυμίζουν το κοινό της Λιβόρνο... Αισθάνομαι φανταστικά εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: