Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για την αυριανή (Κυριακή 23/9) αναμέτρηση με τη Βέροια στο Αλκαζάρ (17:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος επιστρέφουν στη φυσική τους έδρα για το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν στο γήπεδό τους και ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας, Γιώργος Δώνης, δεν έχει στη διάθεσή του, τους Κώτσιο, Βενετίδη, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, όπως επίσης και τον Κλέιτον Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω της αποβολής του στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για τον αυριανό αγώνα υπολογίζονται οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Κοτσόλης, Κηπουρός, Γκαλίτσιος, Μπουκουβάλας, Κατσιαρός, Βενέτης, Νταμπίζας, Φέρστερ, Κυριακίδης, Σαρμιέντο, Γκίκας, Φωτάκης, Μπαχράμης, Καλαντζής, Βεργώνης, Πάρα, Λαμπρόπουλος, Ιγκλέσιας, Κόζλεϊ, Αλεξάνδρου, Μπακαγιόκο.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Η. Σπάθας του Συνδέσμου διαιτητών Πειραιά, με βοηθούς τους Χ. Γενναίο (Αθηνών) και Ν. Φαντόπουλο (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λάζαρος Πολατιάν του Συνδέσμου Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: