Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ: "ΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ"

Είναι ο παίκτης που άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη της Λάρισας απέναντι στην Μπλάκμπερν. Ο λόγος για τον Ιμπραήμ Μπακαγιόκο που μίλησε στη «SportDay» για αυτό το αποτέλεσμα λέγοντας αρχικά ότι:
«Στα ευρωπαϊκά ματς το σημαντικό είναι να κάνεις τον αντίπαλο να σε αισθανθεί. Αν δείξεις ότι μπορείς να πετύχεις, όλα αλλάζουν».

Ο επιθετικός των «βυσσινί» συνέχισε τονίζοντας ότι:
«Ίσως ορισμένοι να μας θεωρούν φαβορί, αλλά νομίζω ότι απλώς τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε και δεύτερο στην Αγγλία, το οποίο θα είναι πιο δύσκολο. Πιστεύω ότι εάν παίξουμε το ίδιο καλά όπως και στο Βόλο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει ο αντίπαλος και αν θα παρουσιαστεί βελτιωμένος. Μας ενδιαφέρει να παίξουμε εμείς όπως μπορούμε».

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, μετέφερε και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά από αυτό το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι:
«Οι άνθρωποι της ομάδας μου είχαν μιλήσει, αλλά δεν φανταζόμουν ότι τα πράγματα θα ήταν τόσο όμορφα. Η συμπεριφορά του κόσμου μου θυμίζει, αυτό που ζούσα στην Ιταλία, όπου επίσης οι φίλαθλοι είναι κοντά στις ομάδες τους. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν απίστευτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: