Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

ΣΠΑΝΟΣ: "ΠΟΤΕ ΓΙΝΑΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ;"

Την στήριξη του Γιώργου Σπανού έχει ο Γκιγιέρμο Όγιος. Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου πιστεύει πολύ στο Αργεντινό τεχνικό και στην προσπάθεια που κάνει στην ομάδα του Περιστερίου. Μάλιστα, με δηλώσεις του στο Sportime έσπευσε να προστατεύσει τον Όγιος για την σκληρή κριτική που του ασκήθηκε από μερίδα του Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.


«Πότε γίναμε Μπαρτσελόνα για να μπαίνουμε στο ΟΑΚΑ για το διπλό και δεν το ξέρω; Να δω πόσες ομάδες θα περάσουν νικηφόρα από την ΑΕΚ. Σε μας μένει η πικρία καθώς πέρα από το πρώτο τέταρτο, όπου δεχτήκαμε πίεση, μετά ισορροπήσαμε το ματς και θα μπορούσαμε να φύγουμε με το βαθμό αν αποφεύγαμε τα προσωπικά λάθη ». Όσο για αυτούς που άφησαν αιχμές για το αμυντικογενές παιχνίδι του Όγιος συμπλήρωσε: «Η ομάδα αγωνίστηκε όπως στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ωστόσο, κάποιοι παίκτες-κλειδιά δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και παρ' όλα αυτά κρατήσαμε μέχρι το 79’».

Τέλος ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου τόνισε ότι πλέον η ομάδα του κοιτάει το ματς που ακολουθεί με την Λάρισα: «Οι παίκτες μας επηρεάστηκαν από το όνομα και το ειδικό βάρος του αντιπάλου και οπισθοχώρησαν χωρίς λόγο. Πλέον το ματς ανήκει στο παρελθόν και όλοι προσηλωνόμαστε στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Στόχος μας φέτος είναι το Περιστέρι να γίνει απόρθητο φρούριο και να μη χάνουμε βαθμούς στην έδρα μας όπως πέρυσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: