Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ

Γιώργος Γκαλίτσιος: "Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμασταν. Δεν είμαστε συγκεντωμένοι και με το γκολ που δεχθήκαμε αγχωθήκαμε κι άλλο. Περιμέναμε να παίξουμε καλά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε μιας και το μυαλό μας ήταν ακόμη στο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν. Ξεχνάμε αυτή την αναμέτρηση και πρέπει να προσπαθήσουμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι".

Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο: "Στο α' ημίχρονο δεν παίξαμε καλά όπως την Πέμπτη με την Μπλάκμπερν και δώσαμε δικαίωμα στη Βέροια να πιστέψει στο θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε την υπεροχή στην επανάληψη αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο γκολκαι να κερδίσουμε. Είναι πολύ δύσκολο σε 3 μέρες να απίζεις καλά και δυστυχώς για μας αυτό έγινε με τη Βέροια".


Νεκτάριος Αλεξάνδρου: "Το σημερινό ματς ήταν για μας σκωτσέζικο ντους. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση και είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Όμως όπως στις νίκες έτσι και τώρα θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Θα συζητήσουμε στα αποδυτήρια τι έφταιξε και θα βρούμε τη λύση".


Μιχάλης Μπουκουβάλας: " Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την βοήθειά του. Επηρεαστήκαμε από την κούραση του ευρωπαϊκού αγώνα αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Τώρα θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας. Είμαι χαρούμενος για το ντεπούτο μου με την ΑΕΛ αλλά θα προτιμούσα να ήταν νικηφόρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: