Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Η αντίπαλος της Λάρισας στο Κύπελλο Uefa, Μπλάκμπερν, πήρε εύκολη νίκη κόντρα στην Σάντερλαντ, με σκορ 2-1. Η τελευταία νίκη των "Ρόβερς", ήταν στις 2 του Σεπτέμβρη με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ μετά ακολούθησαν η ισοπαλία 0-0 με την Τσέλσι, η ήττα από την Λάρισα με 2-0 και η ήττα από την Πόρτσμουθ.

Οι παίκτες του Μαρκ Χιούζ, έκαναν πολύ καιρό να συνέλθουν από την ήττα κόντρα στην Λάρισα, για το Κύπελλο Uefa. Το 2-0 του Πανθεσσαλικού, πλήγωσε τον εγωισμό τους και έριξε απότομα την απόδοση τους. Η Μπλάκμπερν, είχε σχεδόν έναν μήνα να γευτεί την χαρά της νίκης, αφού μετά τις 2 Σεπτέμβρη (τελευταία νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι), οι "Ρόβερς" πήραν το επόμενο "τρίποντο" τους στις 29 του ίδιου μήνα, κόντρα στην Σάντερλαντ. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους, πέτυχαν στο 53' ο Μπέντλεϊ και δύο λεπτά αργότερα, στο 55ο της αναμέτρησης, ο Ρόκε Σάντα Κρουζ. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Σάντερλαντ, είναι να μειώσει σε 1-2 με τον Λίντμπίτερ στο 90ο του αγώνα.

Το αποτέλεσμα:
Σάντερλαντ - Μπλάκμπερν 1-2 (90' Λίντμπίτερ - 53' Μπέντλεϊ, 55' Σάντα Κρουζ)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σάντερλαντ:
Κρεγκ Γκόρντον, Ντάνι Κόλινς, Πολ ΜακΣέιν, Νάιρον Νόσγουόρθι, Ντάνι Χίγκινμποθαμ, Ρος Γουάλας, Λίαμ Μίλερ, Ντουάιτ Γιόρκ, Γκραντ Λιντμπίτερ, Μάικλ Τσόπρα, Κένοϊν Τζόουνς.

Μπλάκμπερν:
Μπραντ Φρίντελ, Στίβεν Γουάρνοκ, Άαρον Μοκοένα, Άντρε Όγιερ, Κρίστοφερ Σαμπά, Τουγκάι Κερίμογλου, Μπρετ Εμέρτον, Ντέιβιντ Νταν, Ματ Ντέρμπισαϊρ, Ρόκε Σάντα Κρουζ, Ντέιβιντ Μπέντλεϊ.

* Η ομάδα του Μαρκ Χιούζ, έπειτα από αυτήν της την νίκη, βρίσκεται πλέον στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι ισόβαθμη με την Τσέλσι και την Πόρτσμουθ, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: