Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

ΒΕΡΟΙΑ: ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ...

Με πέντε σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα της Βέροιας στο «Αλκαζάρ», όπου θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα την Κυριακή (17:00) στον πρώτο επίσημο αγώνα της για τη φετινή χρονιά, αφού ο αγώνας με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (26/9). Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Πετκάκη (2 αγωνιστικές) και Στεφανίδη (1 αγωνιστική), τους τραυματίες Κοτταρίδη, Γκουνταλούπε και τον ανέτοιμο Μπικόφσκι. Ο τελευταίος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της Παρασκευής, ωστόσο προτιμήθηκε να ολοκληρώσει τη θεραπεία του και να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του.

«Ο αγώνας της Λάρισας αποτελεί την πρεμιέρα μας στη Σούπερ Λίγκα, απέναντι σε μια ομάδα που κατέθεσε τα διαπιστευτήριά της στον αγώνα της Πέμπτης με την Μπλάκμπερν για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Εκτίμησή μου είναι ότι η Βέροια έχει τη δυναμική σαν ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για τη Λάρισα.

Το πρωί του Σαββάτου, υπήρξε το καθιερωμένο χαλάρωμα για τους ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας του Βορρά», ενώ στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή.

Η «κυανέρυθρη» αποστολή αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Αποστολίδης, Τέρολ, Αλεξίου, Σαμαράς, Κόλτζος, Κλίνε, Μπαλάφας, Ντε Λάνγκε, Ζέεντορφ, Τζημόπουλος, Ζουλίνιο, Τσιμπλίδης, Κριβοκάπιτς, Ράνιτς, Παρμαξίδης, Ζιλβάν, Μεντόζα, Πάεζ, Καρακατσάνης, Μουζαουί, Ερέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: