Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΦΩΤΑΚΗΣ: "ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ"

Δυο από τους ποδοσφαιριστές των Κυπελλούχων Ελλάδος που θεωρούνται "κλειδιά" για την απόδοση της μηχανής των "βυσσινί". Ο ηλίας Κυριακίδης και ο Γιώργος Φωτάκης με δηλώσεις τους καταθέτουν την γνώμη τους για την ξεχωριστή αναμέτρηση με τους Άγγλους και στέλνουν το μήνυμα στο κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.

Ηλίας Κυριακίδης: "Όλα τα φιλικά που δώσαμε τις τελευταίες μέρες έδειξαν πως η ομάδα είναι έτοιμη για το ματς του ΟΥΕΦΑ και φάνηκε η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, ωστόσο είναι άγνωστο τι θα γίνει την Πέμπτη. Σε κάθε περίπτωση είμαστε αισόδοξοι, αν και υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες απέναντι στην αγγλική ομάδα, κάτι που όλοι το καταλαβαίνουν. Θα πρέπει να μπαίνουμε δυνατά σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, να τρέξουμε πολύ και να μην αφήνουμε τους Άγγλους να κάνουν το παιχνίδι τους. Σε αυτές τις αναμετρήσεις επειδή είναι αρχή της περιόδου οι περισσότερες ομάδες δεν βρίσκονται σε φόρμα. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα κι από εκεί και πέρα να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι μαζί με τους φιλάθλους μας, που περιμένω να δημιουργήσουν ανάλογη ατμόσφαιρα με αυτή του τελικού".

Γιώργος Φωτάκης: "Δουλέψαμε πολύ καλά γι' αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι, που το περιμένουμε πως και πως όλοι στην ομάδα. Μετά από 19 χρόνια η επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια είναι γεγονός για την ΑΕΛ. Αν και δεν μας ωφέλησε η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς δεν δώσαμε επίσημα ματς, προσπαθήσαμε μέσα από τα φιλικά παιχνίδια να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να παραμείνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η Μπλάκμπερν είναι μια επικίνδυνη ομάδα και θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Δεν υπάρχει άγχος. Το μεγάλο κίνητρο για μας είναι πως από αυτή την αναμέτρηση δεν έχουμε να χάσουμε πολλά, αλλά αντίθετα να κερδίσουμε. Πιστεύω πως αν δείξουμε την σοβαρότητα που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, θα μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να πάμε με άλλον αέρα στη ρεβάνς. Πιστέω ότι μεγάλο ρόλο θα παίξει και η παρουσία του κόσμου στο Πανθεσσαλικό και μακάρι να επαναληφθεί το σκηνικό του τελικού".

Πηγή: the match

Δεν υπάρχουν σχόλια: