Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ"

«Το σημερινό ματς ήταν μάθημα για όλους. Να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε, ώστε να εξασφαλίσουμε τις εντός έδρας νίκες που χρειαζόμαστε και να μην περάσουμε ξανά τα περσινά», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιώργος Δώνης, για την εμφάνιση της ΑΕΛ κόντρα στη Βέροια.

«Ήμασταν κακοί. Δυστυχώς είχαμε μια ανεξήγητη νευρικότητα στο παιχνίδι μας, κάτι που δεν δείξαμε σε κανένα σημείο της φετινής σεζόν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι σήμερα. Είχαμε λαθεμένες μεταβιβάσεις, όχι σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Ισοφαρίσαμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά από εκεί κι έπειτα δεν κάναμε ούτε μία κλασική ευκαιρία για γκολ. Χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε το δύο στα δύο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος»
, συμπλήρωσε, ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν θεωρώ ότι ήμασταν επηρεασμένοι από το ματς με τη Μπλάκμπερν. Απλά κάναμε ένα κακό παιχνίδι».

Ερωτηθείς για τις αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το ματς της περασμένης Πέμπτης στο Πανθεσσαλικό ο Γιώργος Δώνης εξήγησε ότι ορισμένες από αυτές ήταν αναγκαστικές - λόγω της τιμωρίας του Κλέιτον και της απουσίας του Νταμπίζα (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, θα υποβληθεί σε εξετάσεις μέσα στην εβδομάδα) - και τόνισε: «Πίστευα ότι με τη σύνθεση αυτή η ομάδα θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες του αγώνα, αλλά δεν δικαιώθηκα. Δεν έχει νόημα να μπούμε σε κριτική για συγκεκριμένους παίκτες. Δεν είμαι ευχαριστημένος συνολικά από την εικόνα της ομάδας. Όλοι έχουμε μερίδιο στην κακή απόδοση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: