Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ο Γιώργος Δώνης στο σημερινό φιλικό με τον ΟΦΗ (18:30) θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το αρχικό σχήμα που σκέπτεται να παρατάξει απέναντι στους Άγγλους και να καταστρώσει τα πλάνα του για την μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση της ΑΕΛ. Βέβαια θα πριμένει με ιδιαίτερη αγωνία να μάθει σήμερα τα νεότερα για την κατάσταση του Βενετίδη κι αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ακραίου αμυντικού.

Και οι παίκτες της Λαρισινής ομάδας περιμένουν με ανυπομονησία ν' αγωνιστούν στο Αλκαζάρ και να παίξουν μπροστά στο δικό τους κοινό μετά από αρκετούς μήνες. Το γεγονός ότι η σημερινή δυνατή φιλική αναμ΄έτρηση με τον ΟΦΗ είναι το τελευταίο τεστ των "βυσσινί" πριν την μάχη με τους Άγγλους, αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή τη Λάρισας, ο Γιώργος Δώνης είναι οι: Κοτσόλης, Κηπουρός, Νταμπίζας, Κώτσιος, Βενέτης, Φερστερ, Σαρμιέντο, Κατσιαρός, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπακαγιόκο, Φωτάκης, Μπαχράμης, Βεργώνης, Ιγκλέσιας, Πούτας, Λαμπρόπουλος, Καλατζής, Κλέιτον, Πάρα, Κόζλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: