Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ : "ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΓΚΟΛ"

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να μπουν οι τρεις βαθμοί στο σακούλι της Λάρισας. Οι« βυσσινί» ξεκίνησαν με το δεξί, καθώς έριξαν στο καναβάτσο τον Αστέρα Τρίπολης. Την... επίμαχη γροθιά την έδωσε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Ο Κύπριος μέσος ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μιλώντας στο «Sportime» τόνισε ότι περίμενε πώς και πώς ένα γκολ. Ο άσος των «βυσσινί» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει πολλή δουλειά ακόμα προκειμένου να ρολάρει, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Αστέρα>

- Η Λάρισα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ποιο ήταν το κλειδί γιατη νίκη;

«Η σοβαρότητα που δείξαμε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και το γεγονός ότι δεν υποτιμήσαμε τον Αστέρα ήταν οι δύο βασικοί λόγοι της νίκης. Δείξαμε χαράκτηρα και ξεκινήσαμε με το δεξί το πρωτάθλημα».

- Ποιο ήταν, όμως, το καταλυτικό σημείο για τη νίκη;

«Σίγουρα το χρονικό σημείο όπου ήρθε το γκολ ήταν το ιδανικότερο. Ήταν αρκετά σημαντικό, μιας και ο Αστέρας δεν είχε πολλά περιθώρια για να αντιδράσει. Από εκείνο το σημείο και μετά καταφέραμε να κρατήσουμε μακριά την Τρίπολη από την εστία μας και πήραμε δίκαια τη νίκη».

- Το γεγονός ότι παίζατε κόντρα σε μία νεοφώτιστη ομάδα, όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης, εγκυμονούσε κίνδυνους;

«Ήταν πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα σε μία νεοφώτιστη ομάδα που την έχεις παρακολουθήσει μόνο σε φιλικά παιχνίδια Δεν είναι το ίδιο. Πιστεύω ότι ο Αστέρας έχει πολύ καλό σύνολο και δυνατή έδρα Δεν θα περάσουν εύκολα όλες οι ομάδες από την Τρίπολη».

-Θεωρείς ότι χρειάζεστε ακόμα χρόνο για να δέσετε σαν ομάδα;

«Νομίζω πως ναι. Δεν δείξαμε κάτι ιδιαίτερο. Χρειαζόμαστε χρόνο για να παίξουμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε».

-Ξεκίνησες το πρωτάθλημα με γκολ και μάλιστα ήταν το νικητήριο για τη Λάρισα.

«Έτυχε να σκοράρω εγώ. Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι το έψαχνα και το ήθελα πάρα πολύ. Πέρυσι είχα τον τραυματισμό μου και ήθελα να σκοράρω. Είμαι πολύ χαρούμενος. Κάθε γκολ βοηθάει στην ψυχολογία του επιθετικού».

-Τώρα θα ξαναπαίξετε μπάλα έπειτα από τρεις εβδομάδες, θα σας επηρεάσει αυτή η διακοπή;

«Δεν νομίζω να μας επηρεάσει. Δεν ήμασταν άλλωστε και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Πιστεύω ότι όταν επιστρέψουμε θα είμαστε πιο ανεβασμένοι».

- Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα αγωνιστείτε και με την Μπλάκμπερν για το Κύπελλο ΟΥΈΦΑ…

«Το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι Αν το καταφέρουμε, μπορεί να κάνουμε την έκπληξη. Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια Στην έδρα μας μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας ανήκουν».

- Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

«Πραγματικά πρέπει να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Στην Τρίπολη για μία ακόμη φορά έδωσαν βροντερό παρών. Η βοήθεια τους είναι πολύτιμη και πρέπει να είναι πάντα δίπλα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: