Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

Η ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ...

"Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, δεν είμαι όμως καθόλου περήφανος που υπηρετώ το ελληνικό ποδόσφαιρο". Μέσα σε μια φράση ο Γιώργος Δώνης συνόψισε τα "κακά και μύρια" που διέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους "ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ" της ΚΕΔ που σιγοτρώνε τους ανθρώπους που μοχθούν για την αναμόρφωση του ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Και μιλάω για "ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ" αφού ανθρωπόμορφα τέρατα τρώνε τις σάρκες τα οστά των ανθρώπων που νοιάζονται και υποστηρίζουν τον εξευρωπαϊσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αιμοδιψείς βδέλες στραγγίζουν και την τελευταία σταγόνα αίματος που απέμεινε στο άμοιρο ποδόσφαιρο.

ΩΣ ΠΟΤΕ τέτοια ανθρωποειδή θα εξευτελίζουν την χώρα μας διεθνώς; Είναι σίγουρο ότι κάποιοι καλοθελητές θα δώσουν και σε ευρωπαϊκά κανάλια του βίντεο με το γκολ του "Σερ" Λουτσιάνο και οι λοιδορίες τους θα κάνουν τον γύρο του κόσμου.

ΩΣ ΠΟΤΕ αιμοσταγείς δολοφόνοι θα σκοτώνουν ό,τι αγαπάμε περισσότερο; Οι κανόνες του ποδοσφαίρου έχουν αλλάξει κι εμείς δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

ΩΣ ΠΟΤΕ κακοήθη αιλουροειδή θα ξεσκίζουν τις σάρκες μας και θα επιβιώνουν στην άγρια ζούγκλα του ποδοσφαίρου μας;

ΩΣ ΠΟΤΕ άβουλα και κακεντρεχή αρπακτικά θα κατασπαράζουν τις ψυχές και θα λυμαίνονται κάθε προσπάθεια εξυγίανσης του σάπιου κουφαριού του ελληνικού ποδοσφαίρου;

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: