Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: "ΤΟ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ"

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο μέσος της Λάρισας Ηλίας Κυριακίδης, μιλώντας στον SUPER ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη επί της Μπλάκμπερν. Ο 22χρονος άσος αναφέρθηκε στις χθεσινές επιτυχίες των Ελληνικών ομάδων και ξεκαθάρισε τι χρειάζεται να προσέξουν οι «βυσσινί» στη Ρεβάνς με τους «ρόβερς».

Σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι δήλωσε:
«Εξ αρχής τα πράγματα ήταν δύσκολα για εμάς, αφού δε συγκρίνεται μια αγγλική ομάδα με τις ελληνικές. Η αλήθεια είναι ότι πριν τον αγώνα και με ένα 0-0 θα ήμασταν ευχαριστημένοι, φανταστείτε τώρα λοιπόν με το 2-0 πόσο ικανοποιημένοι μπορεί να είμαστε...Ήταν μια αγγλική ομάδα κλασική αλλά όπως συνηθίζουν οι Άγγλοι παρουσιάσουν άλλο πρόσωπο, όταν βγαίνουν από τη χώρα τους. Εμείς αυτό που κάναμε από την αρχή ήταν να προσπαθήσουμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, και τα καταφέραμε».

Στη συνέχεια, ο Κυριακίδης αναφέρθηκε στον επαναληπτικό αγώνα και τα σημεία που πρέπει να προσέξει η ΑΕΛ:
«Ειλικρινά με φοβίζει ο ταχύτατος ρυθμός που θα έχει η Μπλάκμπερν στην έδρα της. Θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να μας πιέσει από την αρχή, όπως κάνουν οι Άγγλοι στην έδρα τους και όπως είχε κάνει η Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να διατηρηθούμε ήρεμοι και «φρέσκοι», ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».


Τέλος, ο νεαρός μέσος μίλησε για τις χθεσινές επιτυχίες των ελληνικών ομάδων στο Κύπελλο UEFA:
«Είμαστε περήφανοι για την παρουσία όλων των ελληνικών ομάδων και ευχόμαστε να συνεχιστεί. Εμείς στη Λάρισα έχουμε ένα λόγο παραπάνω να είμαστε χαρούμενοι γιατί στην Λάρισα αγωνίζονται αρκετοί νέοι Έλληνες παίκτες και αυτό είναι ότι καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: