Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ....

#: Πολλές ήταν τελικά οι αλλαγές που επιχείρησε στην αρχική ενδεκάδα ο Γιώργος Δώνης, επιλέγοντας ένα rotation απόρροια φυσικά της ευρωπαϊκής αναμέτρησης της προηγούμενης Πέμπτης με αντίπαλο την Μπλάκμπερν. Εκτός οι Νταμπίζας, Σαρμιέντο, Αλεξάνδρου, μέσα οι Μπουκουβάλας, Λαμπρόπουλος, Μπαχράμης.

#: Για τους Μπουκουβάλα και Λαμπρόπουλο μάλιστα ήταν οι πρώτες τους επίσημες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Δυο παίκτες που προέρχονται από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, αλλά που έχουν κερδίσει με την δουλειά τους την εμπιστοσύνη του τεχνικού τους.

#: Η χθεσινή ενδεκάδα της ΑΕΛ πρέπει να είναι η πιο ελληνική που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Σούπερ Λίγκα, μιας και αποτελούνταν από 9 Έλληνες και μόλις 2 ξένους., σε αντίθεση φυσικά με τη Βέροια που είχε 6 μη Έλληνες στην ενδεκάδα της και πέντε ακόμη στην 18άδα, ενώ οι ΑΕΛ είχε τρεις και ένα Κύπριο.

#: Αυτό που έκανε θετική εντύπωση ήταν η αλλαγή της μουσικής επένδυσης του αγώνα. Επιτέλους και λίγη "σκληρή μουσική" που πιστεύουμε ότι αρμόζει περισσότερο σε ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

#: "Κάστρο Αλκαζάρ" τιτλοφορήθηκε το χτεσινό "Vissini News" στο οποίο φιλοξενήθηκε συνέντευξη του Μαρτσέλο Σαρμιέντο, ενώ εντύπωση προκάλεσε ότι το μήνυμα του αρχηγού είχε την υπογραφή του Μάρκο Φέρστερ.

#: Περίπου 100 ήταν οι φίλοι της Βέροιας που βρέθηκαν τελικά στο στάδιο Αλκαζάρ και ήταν αδύνατον να ακουστούν μιας και εννιά χιλιάδες των Λαρισαίων δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: