Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Με καθυστέρηση 50 λεπτών περίπου, ξεκίνησε η τελευταία προπόνηση των βυσσινί σε λαρισινό έδαφος (αύριο αναχωρούν για Πορταριά). Ο Γιώργος Δώνης κράτησε τους παίκτες του στα αποδυτήρια και τους πρόβαλε αποσπάσματα από τον αγώνα Τσέλσι-Μπλάκμπερν.

Ο τεχνικός των "βυσσινί" εστίασε στον τρόπο παιχνιδιού των "ρόβερς", αναλύοντας τους αμυντικούς προσανατολισμούς και τις αδυναμίες τους (η Μπλάκμπερν αμύνονταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα). Στη συνέχεια τόνισε στους παίκτες του ότι το πιο σημαντικό στον επερχόμενο αγώνα είναι να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και να μην αφήσουν τους Άγγλους να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να κάνουν την υπέρβαση και να πάνε στο νησί έχοντας στις αποσκευές τους ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μόλις τελείωσε η βιντεοθεραπεία οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο των Δέντρων, ξεκινώντας την προπόνηση. Στα πρόσωπά τους διέκρινες την ανυπομονησία και το ζήλο για την διάκριση απέναντι στην αγγλική ομάδα.

Ο Ηλίας Κώτσιος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση συνεχίζοντας την θεραπευτική αγωγή και δύσκολα θα προλάβει και το αγώνα της Κυριακής με την Βέροια. Ο Στέλιος Βενετίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Παναγιώτης Μπαχράμης λόγω προβλήματος που του παρουσιάστηκε την τελευταία στιγμή. Όλοι οι υπόλοιποιπ παίκτες ακολούθησαν κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: