Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

"ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ"


Η μεγάλη ώρα για την ΑΕΛ έφτασε... Σήμερα το Πανθεσσαλικό θα έχει 12.000 φιλάθλους γεμάτους πίστη και ελπίδες για την ευρωπαϊκή πρόκριση. Η Βασίλισσα του Κάμπου, μετά από 19 χρόνια, καλείται να προβάρει ξανά το στέμμα της και να αποδείξει σε όλους ότι το δρόμο της καταξίωσης δεν το ξέχασε ποτέ.

Ο αγώνας με την Μπλάκμπερν είναι αφιερωμένος σε κείνη την χούφτα ανώνυμων οπαδών της ΑΕΛ που κάποτε κρέμασε στα κάγκελα του άδειου Αλκαζάρ ένα άσπρο πανί που έγραφε: "ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ! ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ!". Ήταν μόνοι τους μέσα στο κρύο...


Αυτός ο ευρωπαϊκός αγώνας είναι "προϊόν" δουλειάς του Γιώργου Δώνη, είναι αποτέλεσμα προγραμματισμού του Νίκου Λυράκη, είναι μέρος του οράματος του Κώστα Πηλαδάκη. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.


Η μεγάλη μέρα έφτασε για την ΑΕΛ και θα έχει στο πλευρό της έναν φίλαθλο κόσμο που θα της δώσει φτερά και δύναμη. Είναι ένα δύσκολο ματς που θα κερδίσει εκείνος που διαθέτει - εκτός από ταλέντο - ψυχή και χαρακτήρα. Τίποτα δεν τελειώνει εύκολα και τίποτα δεν χαρίζεται σήμερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Αυτή είναι η αλάθητη συνταγή που οδηγεί στην επιτυχία.

Οι παίκτες της ΑΕΛ δείχνουν έτοιμοι να τα καταφέρουν απέναντι στο αδιαφιλονίκητο φαβορί. Η ψυχολογία τους, αν κρίνουμε από τις τελευταίες θαυμάσιες εμφανίσεις τους, αποτελεί την αιχμή του δόρατος. Ας τους δώσουμε τη δύναμη να πετάξουν όσο πιο μακριά γίνεται αυτό το δόρυ.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: