Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ... ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΕΛ ... 0-4

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΕΛ ... 0 - 4
53' Μπακαγιόκο, 68' Κόζλει, 70' Λαμπρόπουλος, 85' Πάρα


Η κάτοχος του τροπαίου ΑΕΛ έκανε έναν υγιεινή περίπατο, επικρατώντας με 4-0 εκτός έδρας της Ηλιούπολης και παίρνοντας το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.


Στο πρώτο ημίχρονο οι «βυσσινί» είχαν δοκάρι με τον Σαρμιέντο στο 11’ και μια καλή ευκαιρία στο 6’ με τον Μπακαγιόκο. Από την πλευρά της η Ηλιούπολη «άντεξε» μόνο στο πρώτο 45λεπτο, αλλά στη συνέχεια «υποτάχθηκε» στην ανωτερότητα της Λάρισας.

Έτσι λοιπόν, στο δεύτερο μέρος είχαμε παράσταση για έναν ρόλο, με τους "βυσσινί" να αποδεικνύουν μέσα στο γήπεδο τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που τους χώριζε από την αντίπαλό τους, αποφεύγοντας έτσι να πέσουν θύμα έκπληξης, όπως έγινε την Τρίτη με ΠΑΟΚ (κυρίως) και Λεβαδειακό (δευτερευόντως).

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να "ξεκλειδώσουν" για πρώτη φορά την άμυνα της Ηλιούπολης στο 53ο λεπτό, με τον Σαρμιέντο να τροφοδοτεί τον Μπακαγιόκο μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και ο δεύτερος με πλασέ να κάνει το 1-0 για τους κατόχους του τροπαίου.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Λάρισα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, καταφέρνοντας να πετύχει τρία τέρματα αλλά να δημιουργήσει και άλλες ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ.

Το 2-0 έγινε με κεφαλιά του Κόζλεϊ στο 68', δύο λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από συνδιασμό τριών παικτών της Λάρισας για να κάνει το 3-0, ενώ το "κερασάκι στην τούρτα" πρόσθεσε ο Πάρα, ο οποίος με πλασέ στο 85΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τους Θεσσαλούς.

Ηλιούπολη: Κοψαχείλης (46’ Αδαμόπουλος), Παρασίδης, Κατσιούδας, Στρατής (64’ Τσώνης), Αλεξόπουλος, Ρουσάκης, Μάτσος, Αθανασιάδης, Κ. Παπαδόπουλος, Διαμάντης, Άγγος (56’ Βενετσαλόπουλος)

ΑΕΛ: Κηπουρός, Γκαλίτσιος, Κώτσιος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ιγκλέσιας (46’ Μπαχράμης), Σαρμιέντο, Βεργώνης, Κλέιτον (68’ Λαμπρόπουλος), Πάρα, Μπακαγιόκο (60’ Κόζλεϊ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: