Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Σίλβα Κλέιτον: "Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό που γίνεται φέτος με την διαιτησία. Τελικά συνηθίζουμε στις κακές διαιτησίες και πάντα οι μικρές ομάδες θα έχουν την ίδια τύχη όταν αγωνίζονται με μεγάλες. Αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει. Είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο αλλά τελικά δεν φτάνει αυτό για να πάρεις θετικό αποτέλεσμα. Έπρεπε στις ευκαιρίες που είχαμε να ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Όταν δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα δεν μπορείς να κερδίσεις".

Γιώργος Γκαλίτσιος: "Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς και δεν το περιμέναμε, ωστόσο από εκείνο το λεπτό είχαμε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, δημιουργήσαμε ευκαιρίες ωστόσο δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο γκολ. Αν ήμασταν πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές μέσα από τον αγωνιστικό χώρο".



Τάσος Βενέτης: "Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν τυχεροί που αποβλήθηκε ο Μάχο, είχαμε δοκάρι, ωστόσο δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε έστω και το βαθμό της ισοπαλίας. Αν είχαμε περισσότερη τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ".


Παναγιώτης Μπαχράμης: "Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για μας, μιας και βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Αφήσαμε την ΑΕΚ νωρίς με 10 παίκτες, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και κατόπιν κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες ωστόσο δεν είμασταν στην τελική προσπάθεια. Αν σκοράραμε πιστεύω ότι θα πέρναμε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Δεν μας μένουν περιθώρια, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: