Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ

Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την Λάρισα με το περίφημο γκολ του Λουτσιάνο και τη διαιτησία του Ζολώτα που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Θεσσαλών, μεταφέρθηκε και στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος της Κυπελλούχου Ελλάδος στην ομιλία του μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την θέση του αντιπροέδρου, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην ομάδα του Περιστερίου και τον εκπρόσωπο της κ. Μπαταγιάννη, αφήνοντας αιχμές ότι επηρεάζει τους διαιτητές για να γίνουν διεθνείς!

Μάλιστα τόνισε ότι στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας θα έπρεπε να έχει δώσει το «παρών» ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός για να τον κοιτάει στα μάτια με αυτά που θα πει.

"Προσπαθείτε να επηρεάσετε τους διαιτητές", είπε απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Ατρόμητος για να απαντήσει ο εκπρόσωπος της."Ποιος, ο Ατρόμητος". Τότε ο Κώστας Πηλαδάκης απάντησε:"Ναι, ο Ατρόμητος", για να απαντήσει εκ νέου ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης."Αντιπαρέρχομαι αυτά που λες για να μη σου πω καμιά βαριά κουβέντα".

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ συνέχισε:"Δεν είναι σωστό να πλησιάζουμε τους διαιτητές και να τους υποσχόμαστε ότι θα τους κάνουμε διεθνείς.

Εγώ εκφράζω την άποψή μου και λυπάμαι που δεν είναι ο κ. Σπανός εδώ για να του τα πω κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Παραιτήθηκα για να είμαι απλό μέλος και να γίνω πιο αιχμηρός". Πάντως στην συνέχεια διεκρίνισε ότι δεν έχει στοιχεία.

Ύστερα από όσα είπε ο κ. Πηλαδάκης επικράτησε χάος στην αίθουσα και ο εκπρόσωπος του Ατρόμητου ανέφερε ότι αντιπαρέρχεται τα όσα άκουσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: