Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΣΤΟ ΚΡΥΟ"

Εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα και την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ Γιώργος Δώνης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
«Και νιώθω και είμαι υπεύθυνος για ό,τι έγινε. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι μετά από τη νέα απώλεια βαθμών στην έδρα μας και βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Φαίνεται ότι δεν ανταποκρινόμαστε όπως πρέπει μέσα στο Αλκαζάρ. Δυστυχώς πηγαίνουμε από το ζεστό στο κρύο. Μετά από μια μεγάλη χαρά με την πρόκριση στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ, ήρθε μια μεγάλη στενοχώρια. Πρέπει, όμως, να φανούμε δυνατοί και να προχωρήσουμε».

Αναλύοντας τεχνικά ζητήματα παρατήρησε ότι:
«Οι αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές ήταν πολύ μεγάλες, η τετράδα της άμυνας βρισκόταν πολύ μακριά, με συνέπεια να είμαστε ανοιχτοί και ο αντίπαλος εύκολα να βγαίνει στην κόντρα. Ίσως πρέπει να προσαρμόσουμε κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας. Ίσως το 4-3-3 που τόσο καλά μας πάει εκτός έδρας, να μη μας ταιριάζει στο Αλκαζάρ».

Για να προσθέσει καταλήγοντας:
«Δεν δικαιολογείται όταν προηγείσαι με 3-2 να μην πιέζεις τον παίκτη που έχει τη μπάλα και να αφήνεις τους αντιπάλους να κυκλοφορούν άνετα έξω από την μεγάλη περιοχή. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι δεν είναι εύκολο η ΑΕΛ να ανταποκριθεί σε τρία μέτωπα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι χάνει βαθμούς από κατώτερους – χωρίς να υποτιμώ τον Λεβαδειακό – αντιπάλους μέσα στο Αλκαζάρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: