Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Το μεγάλο λιμάνι του Λίβερπουλ υποδέχθηκε χθες το μεσημέρι την αποστολή της ΑΕΛ. Απόψε (στις 10, ΝΕΤ) στο «Γκούντισον Παρκ» κόντρα στην Μπλάκμπερν θα φανεί κατά πόσο θα αποδειχθεί φιλόξενο για τους «βυσσινί», που έκαναν απόβαση, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να «αποδράσουν» με ένα αποτέλεσμα που θα είναι θετικό για τη μετέπειτα πορεία τους στον όμιλο του ΟΥΕΦΑ. Τουλάχιστον, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό, όπως δήλωσαν λίγη ώρα πριν το τσάρτερ απογειωθεί από τη Νέα Αγχίαλο με προορισμό την αγγλική πόλη.

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: «Ενα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Εβερτον θα παίξει σημαντικό ρόλο, αναφορικά με την πρόκριση. Εφοσον παίξουμε όπως και στις δύο αναμετρήσεις με την Μπλάκμπερν, έχουμε αρκετές πιθανότητες να φύγουμε από το "Γκούντισον Παρκ" με βαθμό ή βαθμούς. Ωστόσο είναι διαφορετικά τώρα τα πράγματα με τη βαθμολογία, απ ό,τι η προηγούμενη φάση με τα διπλά παιχνίδια».Οσο για το αν θα μπορέσει να παίξει ο Κύπριος, δήλωσε ότι σαφώς αισθάνεται πολύ καλύτερα μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Γιώργος Φωτάκης: «Αντιμετωπίζουμε μία δυνατή ομάδα όπως είναι η Εβερτον και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Ξέρουμε ότι οι αγγλικές ομάδες είναι δυνατές στην έδρα τους και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι μέχρι το τελικό σφύριγμα. Θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να φύγουμε από την Αγγλία με θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως, αν ξεκινήσουμε με θετικό τρόπο, θα έχουμε τύχη».

Γιόζεφ Κόζλεϊ: «Η Εβερτον είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Διαθέτει παίκτες εγνωσμένης αξίας και μιλάμε για το πρώτο ματς στον όμιλο, άρα θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα. Εχουμε πιθανότητες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι, αν κερδίσουμε, θα κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα πρόκρισης».


Μιχάλης Μπουκουβάλας: «Είναι πρόκληση που συμμετέχουμε στους ομίλους. Ο αγώνας με την Εβερτον είναι δύσκολος, ωστόσο θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που συμμετέχω με την ΑΕΛ στην Ευρώπη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: