Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

ΑΕΚ: "ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΒΑΛΝΤΟ"

Οριστικά απών από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση απέναντι στη Λάρισα, για την πέμπτη αγωνιστική, θα είναι ο Ριβάλντο για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από το αιμάτωμα στη γάμπα και ο Λορένσο Σέρα Φερέρ ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει τη συμμετοχή του, υπό τον κίνδυνο υποτροπής, δεδομένου ότι ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς απέναντι σε Έλφσμποργκ και Skoda Ξάνθη την επόμενη εβδομάδα.

Στην αποστολή ο Λαγός

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε… Ο Παναγιώτης Λαγός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για πρώτη φορά έπειτα από έντεκα μήνες, αφού πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη φτέρνα και η παρουσία του στις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό ήταν εξαιρετική. Έτσι ο Λορένσο Σέρα Φερέρ έχει μία επιπλέον λύση στα χέρια του. Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα, με μοναδικό ερωτηματικό το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Άκη Ζήκου στα αμυντικά χαφ. Τη θέση διεκδικούν οι Τόζερ, Καφές και Ενσαλίβα. Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας θα είναι πιθανότατα οι: Μάχο, Ράμος, Αρουαμπαρένα, Δέλλας, Ζεράλντο, Ζήκος, Σέζαρ, Μαντούκα, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αρουαμπαρένα, Μπλάνκο, Άλβες, Δέλλας, Καφές, Κονέ, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Μάχο, Μαντούκα, Μανού, Μορέτο, Ενσαλίβα, Παππάς, Ράμος, Τόζερ, Σέζαρ, Ζήκος και Παπασταθόπουλος.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γεωργέας, Αλεξόπουλος και Ριβάλντο, οι Παυλής, Καπετάνος, Αραμπατζής, Μπαρμπούδης, Ντιούφ και Πλιάτσικας, που περιλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας Νέων, και οι Χετεμάι, Ασκάρατε, Μπούρμπος, Τόφας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: