Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

ΙΣΟΠΑΛΕΣ ΖΕΝΙΤ & ΑΛΚΜΑΑΡ

Μια χαρά ήρθε και έδεσε για λογαριασμό της Λάρισας το παιχνίδι της Αγίας Πετρούπολης μεταξύ των Ζενίτ και Άλκμααρ. Το τελικό 1-1 είναι πλεονέκτημα για τις έτερες ομάδες του πρώτου ομίλου, δηλαδή τις Λάρισα, Έβερτον και Νυρεμβέργη, η οποία την Πέμπτη είχε ρεπό. Τα κατάφερε το Αμβούργο εκτός έδρας...

Ανοικτό παιχνίδι έγινε στη Αγία Πετρούπολη καθώς η Αλκμααρ πήγε για τη νίκη και όχι μόνο το βαθμό. Μάλιστα ακόμα κα αν έπαιζε με 10 παίκτες για μεγάλο διάστημα, πίεσε την εστία του Τσοντοφάλσκι. Ετσι η πρωτοπόρος του ρωσικού πρωταθλήματος θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη από το βαθμό.

Στο 20' ο Αρικλένες ντα Σίλβα Φερέι με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Ομως στο 39' ο σκόρερ της Αλκμααρ αποβλήθηκε σε ένα εικοσάλεπτο, όπου ο Καπιτανής έδειξε στους φιλοξενούμενους πέντε φορές την κίτρινη και κόκκινη! Στο 43' ο Γιάλιενς ανέτρεψε στην περιοχή τον Αρσάβιν και ο Ανατόλι Τίμοσιουκ με πέναλτι ισοφάρισε.

Γήπεδο: Πετρόφσκι Σεντ Πέτερσμπουργκ
Διαιτητής: Κώστας Καπιτανής (Κύπρος)
Κίτρινη: Φατίχ Τεκέ και Ντονγκ Γιν, Κόεντερς, Γιάλιενς, Οπνταμ, Μέντες νταΣίλβα, Αγκουστιέν.
Κόκκινη: 39' Αρι

Ζενίτ (Ντικ Αντβοκατ): Τσοντοφάλσκι, Ντονγκ Γιν, Λόμπαερτς, Σκρτελ, Ανιούκοφ, Σιρλ, Τίμοσιουκ, Ζιριάνοφ, Ντομίνγκες (81' Μαξίμοφ), Αρσάβιν, Φατίχ Τεκέ.

Αλκμααρ (Λουϊς φαν Χάαλ): Βάτερμαν, Κόεντερς, Γιάλιενς, Ντινκ, Οπνταμ, Μέντες ντα Σίλβα (59' Ελ Χαμνταουϊ), Τσιόμερ (90' Μεντούνιανιν), Μαρτένς (49' Ποκονιόλι), Ντέμπελε, Αρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: