Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

ΦΙΛΙΚΗ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

Η ΑΕΛ νίκησε 4-0 την Εθνική Νέων στο Αλκαζάρ, σε φιλικό αγώνα που διοργάνωσε Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής της.

Ο Γιώργος Δώνης, που δεν κάθησε στον πάγκο αλλά παρακολούθησε την αναμέτρηση από τις εξέδρες, χρησιμοποίησε ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μέχρι στιγμής μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους επίσημους αγώνες, ενώ έδωσε ευκαιρίες και σε δύο παίκτες από την ομάδα Νέων (Ραχωβίτη και Πολύζο).

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν και σημειώθηκαν και τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης με τους Κόζλεϊ (17’, 40’), Μουνιόθ (22’) και Πούτα (44’).

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ο Στέλιος Βενετίδης, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Η ΑΕΛ είχε και άλλες ευκαιρίες (19’ Μπαχράμης, 53’ Μουνιόθ, 64’ Βεργώνης), ενώ η Εθνική Νέων είχε μία καλή στιγμή με τον Παυλή (9’) και άλλες δύο με τον Μπουτζίκο (65’, 68’).

Πριν από την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της ΕΠΣΝΛ τίμησε την ΑΕΛ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με πλακέτα που παρέλαβε ο αρχηγός, Παναγιώτης Μπαχράμης, ενώ βράβευσε και την Εθνική Νέων για την 2η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας.

Εθνική Νέων:
Ανδρούτσος (49’ Μπαμπανιώτης), Μπαρμπούδης, Κύργιας, Λαμπρόπουλος, Μπουτζίκος, Λαζαρίδης (74’ Φελέκης), Δρόσος (46’ Γαλάνης), Ψιάνος (66’ Τομαράς), Ματσούκας (60’ Ρες), Παυλής (80’ Ασλανίδης), Ιορδανίδης (46’ Μπαλής).

ΑΕΛ:
Χριστόπουλος (60’ Μακρής), Βενέτης (46’ Ραχωβίτης), Μπουκουβάλας, Πούτας, Βενετίδης (46’ Πολύζος), Μπαχράμης (46’ Μάγγος), Βεργώνης, Ιγκλέσιας, Λαμπρόπουλος, Μουνιόθ, Κόζλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: