Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

Έτοιμη για την «ευρωπαϊκή» μονομαχία είναι η Λάρισα, που την Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα φιλοξενηθεί από τον Πανιώνιο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες από τα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσαν την Πέμπτη για το UEFA, κάτι που ίσως αναγκάσει τον Γιώργο Δώνη να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τους 11 πρώτους που ξεκίνησε κόντρα στην Έβερτον.

Αρκετούς πόντους για την ενδεκάδα «κερδίζει» ο Καλαϊτζής, ο Ηλίας Κώτσιος προορίζεται ως αντικαταστάτης του Νίκου Νταμπίζα, ενώ για τον Κοτσόλη, οι τελευταίες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα δώσει κανονικά το «παρών», παρά το πρόβλημα που αποκόμισε από το «Γκούντισον Παρκ», στον δεξιό μηρό. Η προετοιμασία των «βυσσινί» για την εν λόγω αναμέτρηση, ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μία πρωινή προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν την αποστολή, κάτι πάντως που θα το αποφασίσει λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Υπενθυμίζουμε πως το ματς θα το διευθύνει ο Δημήτρης Καλόπουλος του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης έχοντας για βοηθούς τους Δ. Παπαδόπουλο και Χ. Ουρζούνογλου του ιδίου Συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σ. Τριτσώνης του Συνδέσμου Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: