Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ

Ο πρόεδρος της Λάρισας Κώστας Πηλαδάκης παρακολούθησε από την τηλεόραση το σαββατιάτικο αγώνα της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, καθώς το πρόγραμμά του ανατράπηκε την τελευταία στιγμή και δεν μπόρεσε να βρεθεί στο ΟΑΚΑ. Φυσικά και είδε τα διαιτητικά λάθη του Γιώργου Κασναφέρη, επέλεξε ωστόσο αυτή τη φορά να ακολουθήσει προσωπικά το δρόμο της σιωπής, αφήνοντας στην επίσημη ΠΑΕ να τοποθετηθεί, όπως και έκανε με την προχθεσινή ανακοίνωση.

Μετά την ένταση και την έκρηξη της προηγούμενης βδομάδας εξαιτίας του «θέματος Ζολώτα», ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ εμφανίζεται απηυδισμένος και απογοητευμένος. Εκείνο που τον «τρέλανε» είναι το γεγονός ότι σχεδόν όλοι στάθηκαν στο γεγονός της παραίτησής του από αντιπρόεδρος της Super League, χάνοντας ουσιαστικά την ουσία και το νόημα που είχε η κίνηση αυτή.

Διαπιστώνει ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει βούληση, για να λυθεί το μέγα πρόβλημα της ελληνικής διαιτησίας και από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το αδιέξοδο, ο ίδιος δεν βλέπει λόγο να ασχολείται. «Εχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου» λέει στο περιβάλλον του και δεν κρύβει ότι αν υπήρχε «εύκολος» τρόπος, θα έφευγε από το ποδόσφαιρο.

Για την ώρα, πάντως, ετοιμάζεται να απολαύσει άλλη μία ευρωπαϊκή εμπειρία (παρηγοριά γι αυτόν, αλλά και για τους «βυσσινί») με την ΑΕΛ, ακολουθώντας την αποστολή της ομάδας στο Λίβερπουλ για το αυριανό παιχνίδι με την Εβερτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: