Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αποψινό αγώνα με τη Λάρισα, αν μη τι άλλο, είναι... αδύνατον να την ξαναδούν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας τους. Ο τεχνικός άλλωστε των Πειραιωτών, Τάκης Λεμονής, είχε ξεκαθαρίσει εδώ και μέρες ότι θα κάνει πολλές αλλαγές στο συγκεκριμένο ματς.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Σηφάκης, δεξί μπακ ο Πάντος, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τοροσίδης - Ζεβλάκοφ και αριστερά στην άμυνα ο Αρτσούμπι. Αμυντικό χαφ θα είναι ο νεαρός Κατσικογιάννης, δεξί χαφ ο Μενδρινός, αριστερό χαφ ο Σοϊλέδης και σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Νούνιες. Επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Κωνσταντίνου και ο Μήτρογλου. Η διάταξη των Πειραιωτών θα είναι 4-3-1-2 και ο Λεμονής περιμένει από Αρτσούμπι, Νούνιες και Κωνσταντίνου (ξεκινά για πρώτη φορά στην ενδεκάδα φέτος) να δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή τους χρειαστεί.

Σε ό,τι αφορά τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, αυτός αναμένεται να είναι ο Παναγόπουλος με τον Νικοπολίδη να μένει εκτός 18άδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: