Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

ΧΙΟΥΖ: "ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ"

Απογοητευμένοι από την ήττα στο Πανθεσσαλικό, αλλά αισιόδοξοι εν όψει της ρεβάνς δήλωσαν παίκτες και προπονητής της Μπλάκμπερν. Η Λάρισα έχει το προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του UEFA μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά οι Άγγλοι πιστεύουν σε ανατροπή και πρόκριση.

«Είμαστε απογοητευμένοι από τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο ματς, αλλά πιστεύω πως στη ρεβάνς ένα γρήγορο γκολ θα μας βοηθήσει. Έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο να αποδείξουμε ότι δεν αξίζαμε αυτή την ήττα. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Πολλοί λένε ότι η Λάρισα είναι το φαβορί και αυτό μπορεί να αληθεύει, αλλά μέχρι τώρα έχει γίνει μόνο το πρώτο ημίχρονο και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρκ Χιουζ.

Ο τεχνικός της Μπλάκμπερν αναφέρθηκε και στον κόσμο: «Ξέρω την ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρξει στο Ίγουντ Παρκ. Πάντα είχαμε τη στήριξη των οπαδών μας, αλλά αυτή την φορά πρέπει να κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή ατμόσφαιρα, αν και είναι δύσκολο γιατί ο αγώνας γίνεται μεσοβδόμαδα. Πρέπει να είναι ο 12ος παίκτης μας. Αν μας στηρίξουν, πιστεύω ότι θα είναι μια μεγάλη βραδιά».

Και κατέληξε: «Απολαμβάνουμε τις ευρωπαϊκές βραδιές. Θεωρώ ότι η Ευρώπη βοηθάει την ομάδα και την βελτιώνει. Θέλουμε να παίξουμε κι άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια και αυτό θα γίνει μόνο αν προκριθούμε. Ξέρουμε ότι η πρόκριση κρέμεται από μία κλωστή, αλλά θα μπούμε στο γήπεδο να διασκεδάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: