Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ..."

Την πεποίθηση ότι η ΑΕΛ μπορεί να επαναλάβει την επιτυχία επί της Μπλάκμπερν και αύριο βράδυ στο «Γκούντισον Παρκ» κόντρα στην Εβερτον εξέφρασε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ο διεθνής παίκτης της Μπόλτον, παίζοντας στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τη δυναμικότητα της αυριανής αντιπάλου της ΑΕΛ, την οποία η ομάδα του αντιμετώπισε ήδη στην Πρέμιερ Λιγκ. «Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στην Εβερτον και την Μπλάκμπερν, που ήδη αντιμετώπισε η Λάρισα» υπογράμμισε ο Γιαννακόπουλος, μιλώντας για το κλίμα που θα συναντήσουν αύριο οι «βυσσινί».

«Σίγουρα η ΑΕΛ θα βρεθεί σε συνθήκες μίας «καυτής» έδρας, αλλά πιστεύω ότι, αν αγωνιστεί και πάλι με σοβαρότητα και πειθαρχία, έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποσπάσει το αποτέλεσμα που θέλει. Μετά τις τέσσερις κορυφαίες αγγλικές ομάδες, δεν υπάρχουν σοβαρές διαφορές σε τεχνικό επίπεδο στους υπόλοιπους συλλόγους. Ο Γιώργος Δώνης απέδειξε ότι ξέρει τον τρόπο που πρέπει να αγωνίζεται η ομάδα του, για να αντεπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου αγώνα».

Ο Γιαννακόπουλος αυτή τη φορά δεν θα μπορέσει να επισκεφθεί την αποστολή της ΑΕΛ-όπως είχε κάνει στο Μπλάκμπερν-, αφού έχει αγώνα, ωστόσο έστειλε ήδη τις ευχές του: «Η ΑΕΛ είναι ομάδα που δουλεύει σοβαρά και μπορεί να πάει ψηλά, βοηθώντας και το ελληνικό ποδόσφαιρο και στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: