Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

ΕΜΕΡΤΟΝ: "ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ"

Την αποκλειστική ευθύνη για το δεύτερο τέρμα που σημείωσε η Λάρισα κόντρα στην Μπλάκμπερν, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA, πήρε σε δηλώσεις του ο αμυντικός του αγγλικού συλλόγου, Μπρετ Έμερτον. Μάλιστα έσπευσε να διαβεβαιώσει τους φιλάθλους της ομάδας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η ομάδα να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αναμέτρηση της Πέμπτης στο «Ίγουντ Παρκ» θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς στον πρώτο αγώνα η ΑΕΛ είχε επικρατήσει της αντιπάλου της με 2-0 και το έργο των Άγγλων μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. «Θα προσπαθήσω να μην επηρεαστώ από τον πρώτο αγώνα. Είναι απογοητευτικό να κάνεις τέτοια λάθη τα οποία τα σκέφτεσαι κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και ελπίζουμε ότι θα παίξουμε καλά και δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη με την προηγούμενη συνάντησή μας. Αυτό προσπάθησα προσωπικά εγώ να κάνω σε όσους αγώνες μεσολάβησαν από τότε και συνεχίζω καθημερινά να προσπαθώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αυστραλός μέσος, που είναι φανερά επηρεασμένος από ό,τι συνέβη στο «Πανθεσσαλικό στάδιο».

Την ήττα στο Βόλο διαδέχτηκε μία ακόμη εντός έδρας από την Πόρτσμουθ, αλλά έκτοτε η ομάδα έχει βρει τον παλιό καλό της εαυτό με δύο σερί νίκες, μία κόντρα στην Μπέρμινγκχαμ με 3-0 για το Λιγκ Καπ και μία εκτός έδρας με την Σάντερλαντ(2-1) το περασμένο Σάββατο. Ανάλογη συνέχεια, εκτιμά ο Μπρετ ότι θα έχει η ομάδα του ξεκινώντας από την αναμέτρηση με την Λάρισα: «Το γήπεδο στο οποίο παίξαμε στην Ελλάδα είναι από τα χειρότερα που έχω αγωνιστεί, σε αντίθεση με αυτό του ‘Ίγουντ Παρκ’ που μας βοηθά να κοντρολάρουμε πολύ καλύτερα τη μπάλα και συνεπώς να βάλουμε και γκολ. Μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση την Πέμπτη. Θέλουμε να επαναλάβουμε την καλή πορεία στη διοργάνωση που είχαμε πέρυσι. Αυτό θα χαροποιήσει όχι μόνο εμάς τους παίκτες, αλλά και τους φιλάθλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: